Meny

Vi som jobbar

Karin har ett brinnande intresse för mat och matlagning och är nyutbildad inom kost och näringslära. Klok och lösningsfokuserad. På fritiden spelar hon gärna golf & padel!

Susanne har funnits som en stadig klippa i vårt kök sedan 2003. Snabb och superorganiserad - för henne är ingenting omöjligt. Discodrottning som gärna intar dansgolvet. 

Lotta är ny på jobbet i skafferiet men redan en klippa i köket. En allkonstnär som dessutom är en estetisk naturbegåvning och numera sköter våra skyltfönster.  

Susanne vår grundare tog över Konditori Brödstugan redan som 20-åring och har utvecklat det anrika fiket till dagens skafferi. Springer gärna långa löprundor.  

Emelie är vår konditor som älskar godsaker och fika. Lika snabb i tårtrummet som i löpspåret. Förutom träning har hon ett stort intresse för heminredning.

Rebecka är vår glada bagare/konditor med stort intresse för kakor och bakverk. Social som få och på fritiden är hon samhällets egen tabatadrottning! 

Hagge är den som varit anställd längst på företaget. Snabb och effektiv bagare som aldrig ser några problem. När han inte bakar bröd umgås han med familjen.

Jörgen är sjätte generationen bagare och vår egen surdegskung. Musik har alltid varit hans stora intresse och numera komponerar han gärna sångtexter om våra bakverk.

Hugo är sjunde generationen i bagarfamiljen och företagets alltiallo på lov och helger. Sitter gärna i smakpanel efter ett träningspass i innebandyhallen eller löpspåret.

Maja tillhör även hon nästa generation och är den enda som jobbar extra i både bageri och skafferi. Med ett brinnande intresse för bakning har hon redan komponerat sin egen kladdkaka.